۰۲۱-۲۲۳۰۳۴۴۵

۰۲۱-۲۲۳۰۳۴۴۵

کابینت رنگ شده

فهرست عناوین

شما عزیزان جهت سفارش کابینت رنگ شده و یا کسب هر گونه اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان مجرب سازا دیزاین تماس گرفته و از مشاوره تخصصی و رایگان این مجموعه بهره مند شوید. سازا دیزاین بر اساس بودجه و سلیقه شما بهترین راهنمایی را ارائه خواهد کرد تا هیچ‌گونه سردرگرمی و نگرانی در این زمینه نداشته باشید. کارشناسان با کمال میل پاسخگوی تمامی سوالات شما دوستان عزیز هستند.

کابینت رنگ شده

با پیشرفت در صنعت کابینت سازی، کابینت ها در انواع و اقسام مدل ها و در انواع رنگ ها تولید می‌­شوند. از این کابینت ها به عنوان کابینت کلاسیک نیز یاد می‌­شود. کابینت های ام دی اف یا چوبی رنگ شده یکی از محبوب ترین کابینت ها شناخته شده اند و دلیل آن هم کیفیت بالا و زیبایی آن ها است. از انواع چوب های طبیعی مانند بلوط، ردو و راش و یا حتی ام دی اف برای کابینت های رنگ شده استفاده می­‌کنند.

کابینت های رنگ شده در سه دسته قرار می­گیرند:

  • ام دی اف رنگ شده
  • کابینت با روکش چوبی رنگ شده
  • کابینت ممبران رنگ شده

اکثر کابینت ها از چوب جامد ساخته شده اند. با این حال، برخی از کابینت ها از فولاد ضد زنگ ساده یا روکش دار یا چوب مهندسی شده ساخته شده اند. کابینت های چوبی مهندسی شده ممکن است از MDF، تخته سه لایه، تخته خرده چوب ساخته شده و با روکش  ترموفویل یا لمینت پوشانده شوند.

قیمت کابینت رنگ شده سازا دیزاین

جدول و نوع کابینتشروع قیمت از (ریال)
کابینت ملامینه 26,000,000
کابینت های گلاس ایرانی30,000,000
کابینت های گلس ترک 38,000,000
کابینت ورق ایزوفام30,000,000
کابینت ممبران42,000,000
کابینت نئوکلاسیک49,000,000
کابینت رنگ پلی یورتان71,000,000
کابینت روکش چوب41,000,000
کابینت ورق فرامید36,000,000
کابینت ورق تیسان28,000,000

جدیدترین مدل‌های کابینت رنگ شده 2023

کابینت رنگ شده جذاب طوسی تیره با رویه طوسی روشن 

کابینت رنگ شده طوسی تیره 

نمونه کابینت رنگ شده ترکیب طوسی و سفید 

کابینت رنگ شده ترکیب سبز و سفید با رویه سنگ 

کابینت رنگ چوب

از با کیفیت ترین کابینت های رنگ شده آن هایی هستند که ساخته شده از چوب های طبیعی هستند و رنگ چوب روی آن ها قرار می­‌گیرد. قطعا به دلیل کیفیت بالا از قیمت بیشتری نیز برخوردار هستند. برای رنگ کردن این نوع از کابینت معمولا از پلی استر یا پلی اورتان استفاده می­‌شود. پس از رنگ کردن، لایه ای برروی آن ها قرار می­‌دهند که از رنگ در برابر خوردگی در اثر نور خورشید یا رطوبت جلوگیری شود.

کابینت رنگ پولیشی

این کابینت به نوعی، سبک مدرن است که از ماده ای خمیری سفید رنگ، تولید می‌­شود. این ماده را می‌­توان پولیش و سمباده زد که نکته بسیار مهمی تلقی می­‌شود که آن را ابتدا با تینر روغنی ترکیب می­کنند تا به حالت مایع تبدیل شود. سپس مایعی که از خمیر به دست آمده را به کمک رنگ پاش به کابینت می­‌پاشند. تراز بودن و همچنین ایزوله بودن محیط بسیار مورد اهمیت است. پس از اتمام آن یک بار با سنباده روی آن می‌­کشند و سپس برای بار دوم رنگ می‌­پاشند تا به خوبی برروی کابینت قرار گیرد. این مراحل برای 4 مرتبه انجام می‌­شود تا وقتی که ضخامت کار به 3 میلی متر برسد. استفاده از رنگ پولیش به مهارت بالایی نیاز دارد و کار راحتی نیست. کابینت ها با هر مدلی را می­‌توان با رنگ پولیشی درست کرد. به دلیل اینکه کابینت ها باید سمباده بخورند، بهتر است از طرح های ساده تر استفاده شود، چرا که اگر تراش کاری های روی کابینت بسیار ریز باشد، نمی‌­توان سطح کابینت را به طور کامل سمباده زد. بنابراین رنگ های پولیشی برای سبک های مدرن بیشتر مناسب هستند. از نکات مثبت رنگ پولیشی می­‌توان به این مورد اشاره کرد که باعث می­‌شود مقاومت کابینت بیشتر شود و به هیچ عنوان تاب بر نمی­‌دارند.

ام دی اف رنگ شده

مدلی دیگر از کابینت های رنگ شده که ارزان تر از مدل های چوبی است، ام دی اف خام است. با رنگ زدن ام دی اف خام با رنگ پلی استر یا پلی اورتون، باعث می‌­­شود مقاومت بیشتری نسبت به ام دی اف معمولی داشته باشند. از دیگر مزایای آن می‌­توان به سنباده زنی و شکل پذیری آن ها اشاره کرد. ساختار ورق های ام دی اف به گونه ای است که از ذرات ریز چوب و چسب و… تولید می‌­شود. خرده چوب ها به وسیله دستگاه های مخصوص به هم وصل و فشرده و سپس با چسب مخلوط می­‌شوند. بعد از آن به کمک غلتک و سنبده ضخامت آن را تنظیم ­می­‌کنند. بنابراین این نوع کابینت از کابینت ام دی اف معمولی مقاوت بسیار بالاتری دارد.

کابینت روکش ­دار

این مدل از کابینت ها که به نوعی در مقابل کابینت های رنگ شده قرار می­‌گیرند در مدل های ام دی اف، ممبران و های گلاس وجود دارند که تفاوتشان در روکش استفاده شده است. البته که کیفیت هر کدام به مهارت کابینت ساز و جنس های به کار رفته بسیار بستگی دارد. برای مثال پرس نشدن به درستی یا استفاده از چسب های نا­ مرغوب باعث افت کیفیت این کابینت ها می­‌شود.

تفاوت استفاده از رنگ و روکش

هرکدام از آن ها معایب و مزایای خود را دارند که البته بیشتر افراد از آن اطلاعی ندارند. در کابینت های رنگ شده این مزیت وجود دارد که در برابر خوردگی و خش، رطوبت و نور مقاوم هستند و همچنین قابلیت این را دارند که در طولانی مدت رنگ را روی خود نگه دارند. استفاده از رنگ به نگهداری بافت چوب کمک می­‌کند و به شما قدرت انتخاب زیادی می‌­دهد تا در انتخاب رنگ، دست شما باز باشد. اما در مدل هایی که از روکش استفاده می­‌کنند، کابینت به نوعی حالت مصنوعی بوده ظاهری غیر طبیعی دارد که بیشتر در سبک های مدرن استفاده می‌­شود. در صورتی که کابینت ها دچار خوردگی یا خراش شوند، اگر کابینت رنگ شده باشد می‌­توان آن را لکه گیری کرد و دوباره آن قسمت را رنگ زد. اما در صورتی که از روکش درست شده باشد، نمی­شود تنها آن قسمت را تعمیر کرد و باید روکش به کل عوض شود. در روش رنگ آمیزی، می‌­توان هر نوع کابینت را با هر نوع طرح، رنگ آمیزی کرد و این در حالی است که در روش وکیوم، اگر طرح های به کار رفته جزییات بسیار ریزی داشته باشد، روکش به خوبی بر روی کابینت قرار نمی­‌گیرد و ممکن است در مرور زمان کنده شود. از این رو معمولا سعی می­‌شود تا از طرح های ساده تر استفاده شود. از معایب مدل رنگ شده این است که محیط باید کاملا ایزوله باشد تا پاشش رنگ به درستی انجام شود و گرد و غبار باعث خراب شدن عملیات رنگ کاری نشود. البته ایزوله بودن محیط در روش وکیوم نیز باید رعایت شود، چرا که اگر گرد و غبار زیر روکش ها قرار بگیرند، باعث افت کیفیت در کابینت می­‌شود. در بخش قیمت نیز، هرکدام بسته به چوب استفاده شده، رنگ، روکش و… قیمت های مختلفی دارند. اما در کل هزینه کابینت های روکش دار کمتر از کابینت های رنگ شده است.

کابینت تمام چوب

در بین کابینت‌های آشپزخانه، کابینت‌های آشپزخانه چوبی گران‌ترین نوع کابینت به حساب می‌آیند. در کشور ما چوب بسیار گران است و بنابراین همه افراد نمی‌توانند کابینت چوبی را تهیه و استفاده نمایند. چوب متریالی طبیعی و بسیار زیباست که کیفیت بسیار بالایی هم دارد اما همان طور که گفته شد، به دلیل گرانی خیلی زیاد چوب، همه افراد نمی‌توانند از کابینت آشپزخانه چوبی استفاده کنند. کابینت‌های آشپزخانه روکش چوبی برخلاف کابینت‌های تمام چوب که به صورت کامل از چوب ساخته می‌شوند، فقط دارای یک روکش طبیعی از جنس چوب هستند. در این کابینت‌ها مشابه با کابینت ممبران، مغزی از جنس ورق ام دی اف خام وجود دارد که روی این مغزی روکش نازک چوب طبیعی قرار می‌گیرد. در واقع کابینت‌های روکش چوب، ام دی اف‌هایی هستند که با چوب روکش شده‌اند. کابینت روکش چوب قیمت پایین‌تری نسبت به کابینت‌های تمام چوب دارند. زیرا کابینت‌های تمام چوب، از چوب خالص ساخته می‌شوند. در حالی‌که کابینت روکش چوب طبق مطالب گفته شده در بالا، مغزی از جنس ام دی اف دارد.

رنگ کردن کابینت با قلمو یا اسپری

برای یک ظاهر صاف و حرفه ای، بسیاری از کارشناسان رنگ کابینت آشپزخانه را با اسپری رنگ آمیزی توصیه می­کنند. این روش می­‌تواند بسیار راحت تر از کار با قلم مو و غلتک باشد، اما زمان زیادی طول می­‌کشد تا با کار با اسپری را یاد بگیرید. اگر کابینت های شما دارای نماها و قسمت های زیادی هستند که رنگ آمیزی با قلم مو یا غلتک دشوار است، رنگ آمیزی اسپری کابینت آشپزخانه نیز راه خوبی است. اگر تصمیم گرفته اید کابینت آشپزخانه خود را با اسپری رنگ کنید، برای سهولت کارباید یک رنگ پاش مخصوص بخرید. اگر سعی کنید این کار را با قوطی های اولیه رنگ اسپری انجام دهید، انگشتان شما در کوتاه مدت زخم می­‌شود. در مورد رنگ پاش های HVLP  با کارشناسان رنگ در فروشگاه سخت افزار محلی خود صحبت کنید، که به شما کنترل بیشتری بر اسپری می­‌دهد. این نوع رنگ پاش دارای صفحه ای است که به شما امکان می­‌دهد هنگام پوشاندن کابینت ها از اسپری هدفمند برای گوشه و کنار و یا اسپری وسیع تری استفاده کنید. رنگ پاش های HVLP گران قیمت هستند، بنابراین به دنبال دستگاهی باشید که بتواند به کمپرسور هوا متصل شود.

هنگامی که برای شروع کار آماده هستید، تمام درها و کشوهای کابینت خود را بردارید و مطمئن شوید که داخل هر کدام را برچسب گذاری کرده اید تا بدانید دقیقاً به کجا متصل می‌­شوند تا در هنگام نصب دوباره به مشکل برنخورید. لولا و سخت افزار را بردارید، سپس آن ها را در کیسه های پلاستیکی قرار دهید، هر کدام را در کابینت مناسب آویزان کنید تا بتوانید آنها را نیز به راحتی نصب کنید. قبل از شروع به اسپری رنگ، پیشخوان خود را پاک کنید، کابینت ها را خالی کنید و همه چیز، از جمله کف و مقداری از سقف را با نوار چسب بزنید. همچنین مهم است که قسمت های باز آشپزخانه خود را ببندید تا مانع شناور شدن رنگ اسپری به سایر قسمت های خانه شوید. برای رنگ آمیزی درها و کشوهای کابینت خود، باید یک محل کار، ترجیحاً بیرون یا زیرزمین یا گاراژ، ایجاد کنید. هر منطقه کاری را که انتخاب می­‌کنید، مطمئن شوید که هوا به خوبی تهویه شده است. یک میز کار در فضای خود قرار دهید که بتوانید هر در کابینت را روی آن قرار دهید تا بتوانید به راحتی در اطراف آن کار کنید. همچنین مهم است که به کابینت ها و کشوهای خود یک سنباده سبک مناسب برای از بین بردن هرگونه چربی انجام دهید.

شما عزیزان می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر از قیمت انواع کابینت ها از جمله قیمت کابینت ممبران و … به صفحات مربوطه مراجعه و یا با مشاورین مجرب سازادیزاین تماس بگیرید.

جدول و نوع کابینتشروع قیمت از (ریال)
کابینت ملامینه 26,000,000
کابینت های گلاس ایرانی30,000,000
کابینت های گلس ترک 38,000,000
کابینت ورق ایزوفام30,000,000
کابینت ممبران42,000,000
کابینت نئوکلاسیک49,000,000
کابینت رنگ پلی یورتان71,000,000
کابینت روکش چوب41,000,000
کابینت ورق فرامید36,000,000
کابینت ورق تیسان28,000,000

به این صفحه امتیاز دهید

از 1 تا 5 نظرتون رو ثبت کنید

امتیاز خود را ثبت کنید