۰۲۱-۲۲۳۰۳۴۴۵

۰۲۱-۲۲۳۰۳۴۴۵

کابینت

لیست قیمت کابینت سازا دیزاین

به ازای یک متر طول کابینت
جنس و نوع کابینتشروع قیمت از (ریال)
کابینت ام دی اف با درب ملامینه ( ورق ایرانی )22,000,000
کابینت ام دی اف با ورق های گلس ایرانی28,000,000
کابینت ام دی اف با ورق های گلس ترک درجه یک ( AGT )31,000,000
کابینت ام دی اف با ورق فرامید27,000,000
کابینت ممبران ساده (بدون ابزار)34,000,000
کابینت ام دی اف رنگ شده پلی اورتان (پلی یورتان)49,000,000
کابینت ام دی اف با ورق روکش طبیعی چوب39,000,000

کابینت ممبران

کابینت ممبران

اطلاعات بیشتر

کابینت های گلاس

کابینت های گلاس

اطلاعات بیشتر

کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف

اطلاعات بیشتر

کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه

اطلاعات بیشتر

کابینت مدرن

کابینت مدرن

اطلاعات بیشتر

کابینت پلی گلاس

کابینت پلی گلاس

اطلاعات بیشتر

کابینت رنگ شده

کابینت رنگ شده

اطلاعات بیشتر

کابینت پی وی سی

کابینت پی وی سی

اطلاعات بیشتر

کابینت

کمدی است از جنس چوب یا فلز که برای نگهداری وسایل مختلف از آن استفاده می کنند. بنابر محل مورد استفاده کاربرد کابینت نیز متفاوت است برای مثال اگر از کابینت در آشپزخانه استفاده شود می توان از آن برای نگهداری وسایل آشپزخانه مثل ظروف و قابلمه و یا خوراکی های جامد مثل روغن استفاده کرد. اولین بار اروپاییان بودند که از این وسیله برای نگهداری اشیاء خود استفاده نمودند. کابینت هایی که امروزه مورد استفاده مردم قرار می گیرند چه از نظر طرح چه از نظر مدل با نمونه هایی که در سالیان دور مورد استفاده واقع می شدند بسیار متفاوت هستند. همچنین می توان گفت که قیمت کابینت در حال حاضر با قیمت کابینت در زمان های قدیم بسیار متفاوت بوده است.

نحوه قیمت گذاری کابینت

انواع روش‌ها و سبک‌های طراحی کابینت

 

اگر به طور دقیق بخواهیم ذکر کنیم ایتالیا نخستین کشوری بود که در سال 1390 میلادی از کابینت استفاده کرد. بعد از آن بود که استفاده از این وسیله در سایر نقاط اروپا رواج یافت. کابینت ها ابتدا تنها توسط افراد ثروتمند و اشراف زادگان برای نگهداری اشیاء قیمتی مانند سکه و ظرف و ظروف های ساخته شده از نقره و… مورد استفاده قرار می گرفتند پس این وسیله در ابتدا یک وسیله تجملاتی محسوب می شد. در اوایل قرن شانزدهم کابینت در فرانسه و انگلیس مورد استفاده قرار می گرفت که گاهی اوقات آن را با نقش های برجسته، عاج یا موزاییک تزئین می کردند.

کابینت های بلند با کشوهای متعدد انواعی از کابینت ها بودند که در بین مردم انگلستان از محبوبیت بیش تری برخوردار بودند. کابینت بلند توسط نجیب زادگان فرانسوی در اتاق های پذیرایی و آشپزخانه و حمام به عنوان وسیله ای تزئینی مورد استفاده قرار می گرفت. در قرن هجدهم و بعد از آن بسیاری از کابینت ها به قفسه های شیشه ای مجهز شدند این نوع کابینت ها فرهنگ چین را به نمایش می گذاشتند. در زمان پادشاهی چالرز دوم کابینت ها به عنوان کالایی لوکس وارد انگلستان گشتند که در روی بدنه آن ها طرح هایی از جنس طلا و نقره حکاکی گشته بود.

سیرتکامل کابینت

تا پیش ازانقلاب صنعتی قیمت کابینت ها به دلیل اینکه تنها توسط دست انسان ساخته می شدند  بسیار بالا بود. اما بعد از انقلاب صنعتی کارخانه های کابینت سازی در مقیاس انبود شروع به ساخت کابینت کردند به همین دلیل مردم عادی نیز قادر به تهیه این کالا شدند. همان طور که قبلا هم ذکر کردیم جنس کابینت ها می تواند از دو نوع چوبی یا فلزی باشد حال به دلیل گران قیمت بودن چوب درختان، کابینت هایی که در تیتراژ بالا در کارخانه ها تولید می شدند از جنس فلز بودند تا مردم عادی هم توانایی خرید این نوع کابینت ها را داشته باشند.

انواع کابینت

در زمان های گذشته فضاهای مشخصی برای کابینت ها در آشپزخانه در نظر گرفته نمیشد ولی امروز از کابینت ها به صورت کشو یا کمد در فضای آشپزخانه، حمام، مکان های اداری، باشگاه ها و .. استفاده می کنند. کابینت های فلزی هم زمان با کابینت های چوبی تولید شدند که به دلیل قیمت ارزان آن تقریبا در بیشتر مکان ها از کابینت فلزی استفاده می کردند اما استفاده از این نوع کابینت ها با مشکلاتی نیز روبه رو بود.

به دلیل کیفیت نامطلوب بعضی از فلزات، با برخورد آب به آن ها فلز به کار رفته در کابینت زنگ می زد یا بعد از مدتی سوراخ می شد. در آن زمان استفاده از کابینت های چوبی و شیشه ای با طرح های ساده نیز رواج داشت. این نوع کابینت ها به صورت بوفه در خانه ها مورد استفاده قرار می گرفتند. با ورود کابینت های ام دی اف تحولی شگرف در امر کابینت سازی حاصل شد. ام دی اف ماده ایست که از ترکیب چوب نرم و سخت، موم و رزین ساخته می شود.

این ترکیب مخصوص توسط حرارت فشرده گشته و سپس ام دی اف حاصل می شود. پس از ام دی اف محصولات جدیدتری به نام هایگلاس و پلی گلاس وارد بازار شدند. هایگلاس دارای سطح درخشنده و شفاف ایست. این ورق در واقع بر روی صفحات ام دی اف قرار می گیرد. قابل ذکر است که پلی گلاس ها از هایگلاس ها دارای کیفیت بالاتری هستند در نتیجه قیمت آن ها از انواع دیگر بالاتر است.

همه کابینت ها با کنار هم قرار گرفتن اجزای مختلف ساخته می شوند. بدنه کابینت از دیواره و کف تشکیل می شود. دیواره کابینت باید آنقدر محکم و بادوام باشد تا بتواند اشیاء درون خود را به طور مناسبی نگهداری کند. بدنه هایی که از فلز ساخته می شوند هزینه کمتری دارند اما به دلیل مشکلاتی که دارند علی رغم هزینه پایین آن کمتر مورد استفاده قرارمی گیرند. حال اگر در ساخت بدنه از چوب استفاده شود جنس آن باید از نوع روکش ملامینه باشد یا لبه بدنه با نوارپوشیده شده باشد.

کابینت ممبران

کابینت ممبران امروزه یکی از پر طرفدار ترین انواع کابینت می باشد که در اکثر پروژه های لوکس و در عین حال نسبتا مقرون به صرفه مورد استفاده قرار می گیرد. هم اکنون کابینت ممبران سهم عمده ای از بازار کابینت آشپزخانه  و کمد ها را به خود اختصاص داده است. این نوع کابینت با طراحی های منظم، قرینه و رعایت یکسان بودن ابعاد یونیت ها، زیبایی دوچندان به آشپزخانه شما می بخشد. این نوع کابینت تحت عنوان کابینت ممبران، پرس وکیوم، کابینت کلاسیک و یا حتی تری دی در بازار نامیده می‌شوند. در فرآیند تولید این نوع کابینت ابتدا بر روی صفحه MDF توسط دستگاه CNC حکاکی می کنند و پس از آن توسط دستگاه وکیوم، روکش PVC بر روی قطعات پرس می شوند.

کابینت های گلاس

درب‌ این کابینت‌ها از ورق‌های ام دی اف با روکش براق ساخته می شوند و ظاهری براق دارند. انعکاس محیط اطراف بر روی این نوع کابینت سبب زیبایی هر چه بیشتر آن و محبوبیت کابینت هایگلاس (هایگلس) در میان عموم گشته است.

برند AGE یکی از  برترین برند های داخلی تولید کننده این نوع ورق ها بوده و از تولید کنندگان معروف خارجی کوجود در بازار می‌توان از برندهای ایشیک AGT – Aisik ساخت کشور ترکیه و نیمن Neiman و رها Reha آلمان، کلیاف Cleaf ایتالیا، 3B و فینسا FINSA و الویک Alvic اسپانیا و ایگر Egger و… نام برد.

کابینت آشپزخانه

آشپزخانه همواره یکی از بخش های بسیار تاثیر گذار و مهم در هر خانه ای بوده است. در نتیجه توجه به این که سبک آشپزخانه و کابینت های به چه صورت باشد در فضای داخلی شما بسیار تاثیر گذار می باشد. از جمله عواملی که تاثیر زیادی در نگاه ببننده دارد، رنگ، سبک و استایل کابینت ها می باشد.بنابرین شما باید در انتخاب کابینت خود بسیار دقت نظر را داشته باشید. کابینت ها در گذشته تنها از چوب و فلز ساخته می شده اند ولی امروزه می توان آن را از قطعات مختلفی ساخت. به دلیل این تنوع شما می توانید به آسانی مدل مورد نیاز خود را از بین انواع مختلف انتخاب نمایید.

کابینت مدرن

در حقیقت کابینت مدرن سبکی از طراحی کابینت می باشد که با انواع ورق های ام دی اف قابل اجرا می باشد. در سبک مدرن، کابینت دارای چیدمان و طراحی ساده و تا حدی مینیمال است که خطوط و احجام در این نوع کابینت ها عموما ساده و راست گوشه و بدون هر گونه تزیینات می باشند. در ساخت کابینت مدرن می توان به از ورق های هایگلاس(براق)، پلی گلاس و روکش دار و… استفاده کرد. عموما در طراحی کابینت مدرن از الگوهای تک رنگ و ثابت مانند سفید، طوسی و … استفاده می‌شود و از رنگ های متنوع اجتناب می گردد. این کابینت‌ها از یک الگوی مشخص و واحد پیروی می‌کنند و این الگو بدون در نظر گرفتن عوامل دیگر همواره ثابت می ماند. از ویژگی‌های کابینت مدرن  می توان به  سادگی، عدم تقارن، نظافت ساده و همخوانی با تجهیزات مدرن و اکسسوری ها اشاره کرد.

کابینت پلی گلاس

در ساخت این نوع کابینت از ورق هایی با مغز ام دی اف و روکشی از جنس پلی گلاس(نئعی پلاستیک فشرده براق و بدون اعوجاج) استفاده می‌شود که در مقایسه با ورق‌ های هایگلاس از مقاومت بسیار بیشتری در مقابل خط و خش برخوردار است که این ویژگی سبب گردیده تا از آن جهت ساخت رویه میز های اداری و تحریر و مبلمان اداری و نیز سطوحی که نیاز به مقاومت بالاتری دارند استفاده شود. این نوع ورق ها علاوه بر مقاومت سطوح در برابر خش پذیری به دلیل براق بودن آن زیبایی منحصر به فردی دارند. از تولید کنندگان معروف خارجی موجود در بازار می‌توان از برندهای لامی گلاس Lami Gloss و اینفرا گلاس Infra Gloss ساخت کشور ترکیه نام برد.

کابینت رنگ شده

این نوع کابینت ها در سه نوع ام دی اف رنگ شده، کابینت با روکش چوبی رنگ شده و کابینت ممبران رنگ شده تولید و اجرا می شوند.کابینت رنگ شده یکی از کابینت های محبوب در میان مردم شناخته شده است که دلیل آن هم کیفیت بالا و زیبایی منحصیر به فردی است که به کار گرفته شده است. در این کابینت ها چوب های مختلفی از جمله بلوط، راش، ردو و ام دی اف در کابینت های رنگ شده مورد استفاده قرار می گیرد.

کابینت پی وی سی

آشپزخانه همواره یکی از بخش های بسیار تاثیر گذار و مهم در هر خانه ای بوده است. در نتیجه توجه به این که سبک آشپزخانه و کابینت های به چه صورت باشد در فضای داخلی شما بسیار تاثیر گذار می باشد. از جمله عواملی که تاثیر زیادی در نگاه ببننده دارد، رنگ، سبک و استایل کابینت ها می باشد.بنابرین شما باید در انتخاب کابینت خود بسیار دقت نظر را داشته باشید. کابینت ها در گذشته تنها از چوب و فلز ساخته می شده اند ولی امروزه می توان آن را از قطعات مختلفی ساخت. به دلیل این تنوع شما می توانید به آسانی مدل مورد نیاز خود را از بین انواع مختلف انتخاب نمایید.

کابینت ملامینه

در ساخت این نوع کابینت از ورق‌ های MDF با روکش ملامینه مات (HPL) استفاده می شود و از جمله کارخانه‌های داخلی این ورق ها می‌توان به شرکت های ایزوفام، آسیا، آریا، آیدا، اکسترا، فرآیند و آلفا اشاره کرد. از ورق های ترکیه‌ای موجود در بازار می توان به برند های یلدیز، کاستامانو و از کارخانه‌های قوی‌تر اروپایی می‌توان فینسا اسپانیا، ایگر اتریش، کلی آف ایتالیا و … اشاره کرد.

کابینت روکش چوب

کابینت روکش چوب دارای درب‌های روکش از جنس چوب طبیعی می باشد، در این نوع کابینت ورق‌ها از جنس MDF هستند که یک لایه روکش چوب طبیعی روی سطح آن چسبانده و پرس می شوند و سپس رنگ می گردند. بر سطح این درب‌ها گره‌ها و بافت‌های طبیعی چوب مشاهده می‌گردد و در عین حال نسبت به کابینت تمام چوب قیمت مناسب تری دارند.

کابینت رنگ شده پلی اورتان

کابینت با رنگ پلی اورتان نوعی از کابینت های رنگ شده می باشد. این نوع کابینت از ورق MDF خام تهیه می شود که قطر آن از شانزده  تا بیست و پنج  میلیمتر متغیر می باشد که  درب ها و بدنه توسط دستگاه پاشش رنگ به رنگ دلخواه (معمولا سفید) رنگ می گردد. رنگ پلی اورتان رنگی بسیار مقاوم در برابر نور آفتاب و رطوبت و آب بوده و دارای پوشش یکدست و مناسب با پر کنندگی بالا بر روی سطح MDF می باشد. همچنین در برخی از موارد به جای رنگ پلی اورتان از رنگ پولیشی و یا روکش های وکیوم استفاده می شود که طبیعتا هزینه ی این نوع کابینت ها با کابینت رنگ شده با رنگ پلی اورتان متفاوت است.

صفحه کابینت

اگر کابینتی که استفاده می کنید بر روی زمین قرارمی گیرد مانند کابینت های استفاده شده در حمام و سروریس بهداشتی، نیاز به صفحه ای دارد که بر روی آن واقع گردد. صفحه های کابیت می توانند از جنس های مختلفی ساخته شده باشند که از جمله آن ها می توان به چوب، مرمر، سنگ و … اشاره کرد. انتخاب نوع صفحه کابینت می تواند بر اساس سلیقه مشتری، وضعیت آب و هوای منطقه، دستورالعمل های ایمنی و… مورد نظر قرار گیرد. از انواع متریال صفحه می توان به ام دی اف، سنگ، نئوپان با روکش HPL و پلی وود با روکش HPL.

پایه های کابینت

پایه های کابینت به دلیل این که نیاز دارند حجم کابینت و اشیاء داخل آن را تحمل کنند یکی دیگر از قسمت های مهم کابینت می باشند به همین دلیل کیفیت و دوام پایه ها بسیار حائز اهمیت است. جنس پایه کابینت ها نیز می تواند از انواع مختلفی باشد یا طرح های متفاوتی داشته باشد. اگر پایه های کابینت چرخ دار باشند به راحتی می توان آن ها را جابه جا کرد. از موارد استفاده کابینت های چرخ دار می توان به استفاده در آشپزخانه و ادارات اشاره نمود.

یراق آلات کابینت

یراق آلات ابزارهایی هستند که بیشتر برای تزئین کابینت ها استفاده می شوند که از جمله آن ها می توان به دستگیره ها و قفل ها اشاره کرد. جنس یراق آلات باید به گونه ای باشد که تا دچار شکستگی نشود یا رنگ آن از بین نرود. طراحی دستگیره ها می تواند به دو صورت مدرن یا کلاسیک صورت گیرد. در نوع ساده یراق آلات بسیار ساده هستند. اما در انواع کلاسیک دارای طراح های متنوع و زیبایی می باشند.

روکش کابینت

روکش ها لایه ای هستند که روی ام دی اف قرار می گیرند تا سطح آن یکدست شود. معمولا از روکش هایی با جنس PVC، های گلاس و ملامینه و … برای این کار استفاده می شود.

انواع سبک های درب کابینت

درب کابینت از نوع شیکر (shaker)

این نوع کابینت ها از نوع فلت یا صاف هستند و پوشش آن ها از نوع چوب طبیعی است. از دیگر ویژگی های این نوع می توان به ساده اما زیبا بودن آن اشاره کرد. از درب های شیکر در سبک کلاسیک و ساده استفاده می کنند.

درب کابینت لوورد (Louvered)

این نوع درب های کابینت با اینکه از زیباترین انواع درب ها محسوب می شوند هزینه بالایی دارند. درب های کرکره ای انواعی از درب ها هستند که تخته های چوب به صورت افقی کنار هم قرار گرفته و بین شیارهای آن فاصله وجود دارد. کابینت هایی که کنار رادیاتورها قرار می گیرند و نیاز به تهویه هوا دارند از درب های کرکره ای استفاده می کنند.

درب کابینت صنعتی

این نوع سبک در سال 1800 و بعد از آن در بین مردم رواج یافت. درب های کابینت صنعتی بسیار باکیفیت هستند و در آن ها از تزئینات زیادی استفاده نمی شود. کابینت های کرافتزمن یکی از انواع کابینت هایی هستند که در این نوع ساخته می شوند این کابینت ها از درخت بلوط، کاج و … درست می شوند و به طور معمول به جای رنگ کردن آن ها از رنگ خود چوب استفاده می شود.

درب کابینت بیدبورد (Bead board)

درب های بیدبورد بیشتر به رنگ سفید هستند و منحنی هایی که روی این درب ها به کار برده می شود باعث ظاهر زیباتر آن می گردند. لازم به ذکر است که درب های بیدبورد به آسانی قابل تمیز شدن نیستند به همین دلیل انتخاب این نوع درب برای کسانی که نسبت به تمیزی اشپزخانه خود حساسیت بیش تری دارند توصیه نمی گردد.

درب کابینت ترموفویل ( Thermofoil)

ماده اصلی سازنده کابینت ترموفویل از جنس ام دی اف است که روکشی پلاستیکی روی آن قرار می گیرد. این نوع درب قیمت پایینی دارد و طول عمر آن نیز بالاست به همین دلیل در میان مشتریان درخواست بیش تری دارد. علاوه بر این کیفیت خوب و دوام آن نیز از جمله عوامل دیگر محبوبیت این نوع است. البته به دلیل مقاومت پایین توموفیل در برابر گرما بعد از مدتی ممکن است تغییر رنگ دهد.

درب کابینت شیشه ای

اگر تمایل دارید که لوازم آشپزخانه شما در معرض دید قرار گیرد و موجب زیبایی بیش تر آشپزخانه شما گردد درب های جلو شیشه ای از این نظر بسیار مناسب هستند. استفاده از این نوع درب ها در روشنایی بیش تر آشپزخانه شما نیز بسیار موثر می باشند. اما به دلیل اینکه تمیز کردن مدام این درب ها ممکن است باعث دردسر بیشتر گردد در این راستا می توان فقط در بعضی از درب های کابینت از شیشه استفاده کرد. همچنین قابل ذکر است که این نصب این درب ها به دلیل نیازمند بودن به دقت و مهارت بالا باعث افزایش قیمت آن شده است.

درب کابینت تخت

این نوع درب برای طرح های ساده و مدرن مورد استفاده قرار می گیرد. جنس این نوع درب ها می تواند ام دی اف، چوب یا لمینیت باشد. درب کابینت تخت از نظر مقرون به صرفه بودن بسیار مناسب است.

درب کابینت توکار

به طور معمول درب کابینت در بیرون از قاب آن قرار می گیرد اما در درب های تو کار داخل آن واقع می شود. درب های توکار به خاطر استایل کلاسیک و زیبای خود قیمت بالاتری نسبت به سایر درب ها دارند. باید در نظر داشت این درب ها برای اینکه بتوانند به راحتی باز و بسته شوند اندازه گیری آن ها باید به طور دقیق صورت گیرد.

درب کابینت ورقه ای

این نوع درب ها بدون قاب هستند و به دلیل طراحی ساده خود در بین مشتریان محبوبیت بیش تری دارند. درب کابینت ورقه ای به دلیل اینکه در ساخت آن ها از مواد کمتری استفاده شده است ارزان هستند و تمیز کردنشان هم آسان تر است چون گرد و غبار زیادی روی آن ها قرار نمی گیرد.

درب کابینت از نوع معاصر

این نوع کابینت ها به صورت ساده و مسطح هستند و برای استفاده در آشپزخانه هایی که فضای کوچک تری دارند مناسب می باشند. جنس این نوع کابینت ها از نوع فلز، چوب، پلاستیک و شیشه است. به دلیل اینکه این نوع کابینت ها فاقد قالب هستند در نتیجه می توانند دارای اندازه بلندتری باشند پس قادرند اشیاء بیش تری را در خود بپذیرند.

درب کابینت سنتی

ممکن است تصور کنید آشپزخانه سنتی با آشپزخانه های مدرن تفاوت دارند اما باید بدانید که تنها تفاوت آن ها در درب کابینت است. طرح چوب و یا استفاده از رنگ هایی مانند سفید و کرم رنگ بیش تر در این نوع سبک دیده می شود.

درب کابینت قفسه باز

به طور کلی نمی توان این سبک را جزو کابینت به شمار آورد اما در زمانی که نیاز است به موادی مانند ادویه جات در هنگام آشپزی به راحتی دسترسی پیدا کرد این سبک می تواند بسیار کارساز باشد.

درب کابینت از نوع شیکر (shaker)

این نوع کابینت ها از نوع فلت یا صاف هستند و پوشش آن ها از نوع چوب طبیعی است. از دیگر ویژگی های این نوع می توان به ساده اما زیبا بودن آن اشاره کرد. از درب های شیکر در سبک کلاسیک و ساده استفاده می کنند.

درب کابینت لوورد (Louvered)

این نوع درب های کابینت با اینکه از زیباترین انواع درب ها محسوب می شوند هزینه بالایی دارند. درب های کرکره ای انواعی از درب ها هستند که تخته های چوب به صورت افقی کنار هم قرار گرفته و بین شیارهای آن فاصله وجود دارد. کابینت هایی که کنار رادیاتورها قرار می گیرند و نیاز به تهویه هوا دارند از درب های کرکره ای استفاده می کنند.

درب کابینت صنعتی

این نوع سبک در سال 1800 و بعد از آن در بین مردم رواج یافت. درب های کابینت صنعتی بسیار باکیفیت هستند و در آن ها از تزئینات زیادی استفاده نمی شود. کابینت های کرافتزمن یکی از انواع کابینت هایی هستند که در این نوع ساخته می شوند این کابینت ها از درخت بلوط، کاج و … درست می شوند و به طور معمول به جای رنگ کردن آن ها از رنگ خود چوب استفاده می شود.

درب کابینت بیدبورد (Bead board)

درب های بیدبورد بیشتر به رنگ سفید هستند و منحنی هایی که روی این درب ها به کار برده می شود باعث ظاهر زیباتر آن می گردند. لازم به ذکر است که درب های بیدبورد به آسانی قابل تمیز شدن نیستند به همین دلیل انتخاب این نوع درب برای کسانی که نسبت به تمیزی اشپزخانه خود حساسیت بیش تری دارند توصیه نمی گردد.

درب کابینت ترموفویل ( Thermofoil)

ماده اصلی سازنده کابینت ترموفویل از جنس ام دی اف است که روکشی پلاستیکی روی آن قرار می گیرد. این نوع درب قیمت پایینی دارد و طول عمر آن نیز بالاست به همین دلیل در میان مشتریان درخواست بیش تری دارد. علاوه بر این کیفیت خوب و دوام آن نیز از جمله عوامل دیگر محبوبیت این نوع است. البته به دلیل مقاومت پایین توموفیل در برابر گرما بعد از مدتی ممکن است تغییر رنگ دهد.

درب کابینت شیشه ای

اگر تمایل دارید که لوازم آشپزخانه شما در معرض دید قرار گیرد و موجب زیبایی بیش تر آشپزخانه شما گردد درب های جلو شیشه ای از این نظر بسیار مناسب هستند. استفاده از این نوع درب ها در روشنایی بیش تر آشپزخانه شما نیز بسیار موثر می باشند. اما به دلیل اینکه تمیز کردن مدام این درب ها ممکن است باعث دردسر بیشتر گردد در این راستا می توان فقط در بعضی از درب های کابینت از شیشه استفاده کرد. همچنین قابل ذکر است که این نصب این درب ها به دلیل نیازمند بودن به دقت و مهارت بالا باعث افزایش قیمت آن شده است.

درب کابینت تخت

این نوع درب برای طرح های ساده و مدرن مورد استفاده قرار می گیرد. جنس این نوع درب ها می تواند ام دی اف، چوب یا لمینیت باشد. درب کابینت تخت از نظر مقرون به صرفه بودن بسیار مناسب است.

درب کابینت توکار

به طور معمول درب کابینت در بیرون از قاب آن قرار می گیرد اما در درب های تو کار داخل آن واقع می شود. درب های توکار به خاطر استایل کلاسیک و زیبای خود قیمت بالاتری نسبت به سایر درب ها دارند. باید در نظر داشت این درب ها برای اینکه بتوانند به راحتی باز و بسته شوند اندازه گیری آن ها باید به طور دقیق صورت گیرد.

درب کابینت ورقه ای

این نوع درب ها بدون قاب هستند و به دلیل طراحی ساده خود در بین مشتریان محبوبیت بیش تری دارند. درب کابینت ورقه ای به دلیل اینکه در ساخت آن ها از مواد کمتری استفاده شده است ارزان هستند و تمیز کردنشان هم آسان تر است چون گرد و غبار زیادی روی آن ها قرار نمی گیرد.

درب کابینت از نوع معاصر

این نوع کابینت ها به صورت ساده و مسطح هستند و برای استفاده در آشپزخانه هایی که فضای کوچک تری دارند مناسب می باشند. جنس این نوع کابینت ها از نوع فلز، چوب، پلاستیک و شیشه است. به دلیل اینکه این نوع کابینت ها فاقد قالب هستند در نتیجه می توانند دارای اندازه بلندتری باشند پس قادرند اشیاء بیش تری را در خود بپذیرند.

درب کابینت سنتی

ممکن است تصور کنید آشپزخانه سنتی با آشپزخانه های مدرن تفاوت دارند اما باید بدانید که تنها تفاوت آن ها در درب کابینت است. طرح چوب و یا استفاده از رنگ هایی مانند سفید و کرم رنگ بیش تر در این نوع سبک دیده می شود.

درب کابینت قفسه باز

به طور کلی نمی توان این سبک را جزو کابینت به شمار آورد اما در زمانی که نیاز است به موادی مانند ادویه جات در هنگام آشپزی به راحتی دسترسی پیدا کرد این سبک می تواند بسیار کارساز باشد.